Jag skriver väl vad jag vill…

ASSÅ, NÄR NÅGON försöker säga åt mig vad jag får skriva eller (värre!) inte får skriva… då… då… då blir så arg att jag skulle kunna köpa ett avlångt klistermärke och sätta på bakrutan på bilen. Där det står, typ: ”Jag skriver vad f-n jag vill!”

Jo, det kom alltså ett brev med ett sådant yrkande:

Hej Tommy,
Det är verkligen tråkigt att du inte var nöjd med maten vi levererade. Men det är anmärkningsvärt att du försökt mailat på den mailadress du nämner då denna inte ligger ute på vår hemsida, hur fick du tag på den?
Att du inte heller nådde oss på telefonen ser vi även det som anmärkningsvärt då vi bland annat använder en extern telefonservice, om vi mot förmodan inte skulle kunna ta emot samtalen. Vi har faktiskt aldrig varit med om att en kund säger att vi är svårnådda då hela vår verksamhet bygger på just tillgänglighet.
Att mail och telefon skulle falera samtidigt känns minst sagt mycket underligt. Vi har inte levererat någonting till TTG i eller omkring den dagen du drabbats av denna makabra upptäckt. Någon kreditering har därför heller inte ägt rum då ingen hört av sig med klagomålet. Jag förstår till fullo att du valt en annan leverantör i framtiden men tycker det är tråkigt att vi inte fått möjlighet att kompensera dig. Ingen leverans har skett den 23:e oktober som det framgår i din blogg, vi vore tacksamma om du tog bort det inlägget på din blogg då det är väldigt negativt för vårt varumärke.
 
Med vänliga hälsningar / Stellan

 

SVAR TILL STELLAN:

Beställningen är gjord på godsmak.se. Leverans skedde också (uppenbarligen).
Jag skickade två mejl till godsmak.se utan reaktion. (se bild)
Efter klagomål från vår reception ströks beställningen av er. Den togs alltså bort.
Det är kanske därför du inte ser den.
Det som har hänt har hänt och jag ser ingen anledning att ta bort inlägget från bloggen.
Allt som står där är sant.
Jag har däremot aldrig påstått att jag försökt ringa er.
Det finns inget som är missvisande eller vilseledande i det blogginlägget.
Så varför skulle jag ta bort inlägget från bloggen, menar du?

2 reaktioner på ”Jag skriver väl vad jag vill…

  1. Det var väl egentligen inte godsmak som gjorde fel utan Vivel som placerade servetten i salladen. Deras varumärke borde ju vara mer utsatt om de nu har något.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.