Om Stora Ord

VD & Grundare

Tommy Jeppsson

Hej, och välkommen!

Jag heter Tommy Jeppsson och driver Stora Ord, en digital kommunikations- och content marketingbyrå med redaktionella rötter som använder  journalistiska arbetsmetoder.

Stora Ord producerar innehåll till tidningar, sajter, företag och organisationer.

Jag har varit verksam som journalist sedan 1985. Från början skrev jag mest för tidningar, av naturliga skäl. Sedan tidigt 2000-tal har jag också ägnat mig en del åt digitala kanaler (bland annat min egen sajt, Golfbranschen.se).  

Av 30 yrkesverksamma år har jag arbetat 22 som chefredaktör för olika tidningar. Dessutom har jag jobbat en tid med radio samt skrivit för många magasin, tidningar och sajter.

Så tänker jag.

Spela videoklipp

KOMMUNIKATION

Stora Ord producerar engagerande innehåll som skapar intresse, bygger trovärdighet och bidrar till ökad försäljning, från koncept och strategi till produktion.

produktion

Med lång bakgrund inom journalistik och med redaktionella arbetsmetoder skapar vi intressant innehåll i form av text, film, bild och ljud för både digitala och analoga kanaler.

distribution

Vi etablerar och skapar plattformar där det producerade innehållet publiceras och distribueras för att nå slutkund och målgrupp. Det kan vara både digitala och analoga kanaler (som kundtidningar).