Om Stora Ord

VD & Grundare

Tommy Jeppsson

Hej, och välkommen!

För att gå rakt på sak skulle jag vilja påstå att du säljer bättre när du inte säljer. Utan när du berättar. Bjud på en story om ditt företag eller dina tjänster – en story som är hämtad ur verkligheten. Berätta något dina kunder vill veta. Något som roar dem eller som intresserar dem. Då slipper du jaga dem. De kommer till dig. 

Jag vet vilken kraft det finns i ett genomtänkt och välskrivet reportage, i en berättelse, i snygga bilder och i en smakfull presentation. Det är den kraften man ska använda när man kommunicerar. 

Jag som driver Stora Ord heter Tommy Jeppsson. Jag har en bakgrund som journalist och producerar även i dag innehåll till tidningar och sajter men också i form av säljdrivande kommunikation och strategisk content till företag och organisationer. 

Stora Ords affärsidé går ut på att få dina potentiella kunder att bry sig om det du gör. Det gör vi genom att kommunicera med människor, inte med deras yrkesroller, LinkedIn-fasader eller titlar. Jag tror att ett mänskligt perspektiv behövs för att skapa engagemang och effekt. 

Jag har varit verksam som journalist sedan 1985. Från början skrev jag mest för papperstidningar, av naturliga skäl. Sedan tidigt 2000-tal har jag däremot ägnat mig allt mer åt att producera för digitala kanaler (bland annat Stora Ords egen sajt, Golfbranschen.se – en nyhetssajt för de som är verksamma i den svenska golfindustrin).  

Av 30 yrkesverksamma år har jag arbetat 22 som chefredaktör för olika tidningar. Dessutom har jag jobbat en tid med morgonradio (P6) samt skrivit för många magasin, tidningar och sajter.