Kunder och uppdragsgivare

BLI Management AB

BLI Management är ett konsultföretag som som har utbildat fler än 7000 chefer inom ledarskapsutveckling. Pågående uppdrag – contentprojekt (bok, filmer för sociala medier).

Dormy Golf & Fashion

Dormy startade i Örebro 1994. I dag har kedjan 11 varuhus och en outlet i Sverige och 160 fast anställda. Stora Ord tog fram koncept, form och innehåll till ett magasin som fortfarande produceras men numera inhouse.

Arlandastad Golf

Stora Ord producerade ett kundmagasin till Arlandastad Golf med syfte att rekrytera fler medlemmar och attrahera fler sponsorer.

Golfstore Magasin

Stora Ord fungerade som inhyrd redaktör för Golfstore Magasin mellan  2018 och 2021.  Golfstore är Sveriges största On Course-retailer i golfbranschen.

Golfens Nordiska Mötesplats – Golf & Companies

2017 bytte Sveriges Golfleverantörer (SGLF) namn till Golf & Companies i samband med att man ville bli en bredare branschförening. Föreningens mässa bytte samtidigt namn till Golfens Nordiska Mötesplats i en strävan efter att hela svenska golfbranschen skulle medverka.  Stora Ord fick i uppdrag att kommunicera mässans nya ambitioner och fylla mässan med attraktivt innehåll såsom föreläsare från GAF, PGA och SGF (kommunikation och content).

Sak & Liv

Ambitionen med Sak & Liv att vara den överlägset bästa källan till information för den som vill ligga i framkant i utvecklingen inom försäkringar och pensioner. Stora Ord hyrdes in som webbredaktör (innehållsproduktion och publicering).

Mölle Golfklubb

Mölle Golfklubb ligger längst ut på Kullahalvön. Det är en anrik golfklubb – banan öppnade 1943 och bjuder på havsutsikt från de flesta hålen. Stora Ord genomför ett content projekt under ett drygt år för att etablera Mölle Golfklubb som en destination. (Content och kommunikation)

Mustafa Panshiri

Klintberg Niléhn

Stora Ord var med som inhyrd redaktör när Klintberg Niléhn fick i uppdrag av Sveriges HR Förening att göra om och relansera organisationens medlemstidning. Sedan starten jag bidragit med många artiklar i tidningen. (Artiklar och intervjuer)

Sportfack

Stora Ord har levererat innehåll till varje utgåva av Sportfack mellan 2015 och 2023, bland annat den i varje nummer återkommande vd-intervjun. Samt reportage och andra artiklar.

Svensk Golf

Stora Ord har levererat innehåll till Svensk Golf, bilder såväl som reportage och fasta avdelningar.