Anna 40 år

MAN HAR JU varit på en del sköna fester genom åren. Men inte många som liknade den på Kronholmens gård den gångna helgen. Anna fyllde 40 och 60 inbjudna gäster var där för att fira henne. Det var som ett vuxenkollo.

Det började med champagne och slutade med att Magnus slog sönder en gitarr för 5 000 kronor till The Final Countdown. Och då ska ni veta att det var inte ens Magnus som uppträdde. 

Nä, det slutade inte där. Vi var inte ens halvvägs genom festen när Magnus höll på att skära pekfingern av sig på G-strängen (gitarrens, alltså). Jag avstår från fler detaljer. Återger bara Magnus dagen efter-analys sedan han svept en tvåliters Cola på 23 sekunder:

”Vi borde ha fler såna här fester. Fester är kul.”

Här har ni ett urval av familjen Leissners bilder. Av cirka 90 bilder var det bara dessa som lämpade sig för publicering (klicka för att göra bilderna större): •

Kalle och Magnus efter morgonens golfrunda. Eller var det kanske före rundan? De ser ju så glada ut?
Magnus som Elvis. Fast Elvis var nog lite smalare? Annars anlitar Magnus samma dietist, har jag hört.
Anna, 40, var vackrast festen. (Det vågar jag skriva eftersom min fru också heter Anna. Fast hon syns inte på bilden. Och hon är "bara" 35.)
Mårten var däremot INTE vackrast på festen. Däremot är han 40. Med råge.
Magnus och Anna.
Jag ser alltid sur ut på bild. Min fru ser alltid glad ut. Det är kanske för jag alltid är sur och hon alltid är glad. Till höger står Mårten i en kostym som behövde kemtvättas dagen därpå. Varför han ser glad ut har jag ingen aning om.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.