Byt kanal, det hjälper

Efter en omfattande tomtstädning sjönk jag ned i soffan för att kolla semifinalen i bandy mellan Västerås och Hammarby. En bira, en liten skål ostbågar. Jag var ganska säker på att Hammarby skulle vinna.

Efter Bajen-ledning med 1-0 och 2-1 gick Västerås upp till 5-2.

[pullquote-left] Det är lite fusk, jag vet, men: Jag bytte kanal. Det slår sällan fel. [/pullquote-left]

Bajen gjorde 5-3 men inget talade för att Hammarby skulle plocka in resten av VSK:s ledning. Det var då jag kom på knepet. Det är lite fusk, jag vet, men: Jag bytte kanal. Det slår sällan fel. Jag slog över till SVT2 där det var nyheter. Åsa Romson dök upp i rutan och sa att hon tyckte att Internationella kvinnodagen skulle vara en röd dag i almanackan. Hon var för dagen inte iförd hijab, det kanske inte kändes politiskt korrekt just den här dagen. Den som handlar om kvinnlig frigörelse.

När jag bytte till TV4 igen hade Bajen reducerat 5-4.

Jag tittade några sekunder, sedan slog jag snabbt över till SVT1 där de visade en repris på Mari Ph:s andra slalomåk. Det gick snabbt. När jag bytte till TV4 igen hade Hammarby gjort 5-5. Vilket betydde förlängning.

Jag gjorde det stora misstaget att titta på den.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.