Den döende svanen

Stenson var på ett fantastiskt humör när han kom till Stockholm för att ta emot priset som Årets golfare på Nordea Tours galamiddag tidigare i veckan. (Om inte annat så framgick det kanske av det förra inlägget.) Efter prisceremonin hoppade han upp på scenen och dansade med värdinnorna. Varefter han tackade sin förra caddie, Fanny Suneson.

Jag filmade. Alla andra filmade också. Förstås.

Men jag hade inte tänkt lägga ut filmen för ni vet ju vad man brukar säga: ”What happens at Nalen, stays at Nalen”.

Men sedan såg jag att varianter på den här filmen dök upp både här och där på Facebook. Givetvis. Och när jag tänker efter så fattar förstås Stenson också att den här lilla händelsen skulle nå offentligheten.

Så varför simma mot strömmen?

Egentligen var det kanske inte Stenson jag ville ”skydda”. Det var nog framför allt min kollega Tobias. Han är längst till vänster på filmen. Den killen har inte bara chip-yips – han har också två vänsterfötter. Jag försökte att undvika att filma honom så gott det gick men ibland ”dansade” han in i bild.

Förlåt, Tobias.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.