fbpx

En blöt servett i salladen

DET ÄCKLIGASTE som hände i dag var att jag efter fem minuters mumsande på den hälsotallrik som Anna L. beställt till lunch, upptäckte att det låg en blöt servett under all grönsallad. Händelsen väckte en del uppmärksamhet i rummet där vi satt och åt. Salladen var beställd på godsmak.se och levererades från Vivels café. Jag försökte kontakta godsmak.se men ingen av de e-postadresser som angavs på deras hemsida stämde. De kanske är trötta på att folk mejlar och klagar över blöta servetter i maten?

Det näst äckligaste i dag var salladen i sig. Grön sallad, råa morötter och kikärtor. Alla hatade den.

Vi åt kl 12.00. Klockan 14.00 sprang jag ned till McDonalds och köpte ett meal. Grejer det.

1 kommentar

  1. Jag skriver väl vad jag vill… | Stora Ord

    […] NÄR NÅGON försöker säga åt mig vad jag får skriva eller (värre!) inte får skriva… då… då… då blir så arg att jag skulle kunna köpa ett avlångt klistermärke […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.