Sa han det i media?

Den här har fått ligga till sig ett dygn:

”Sa han det i media?”, sa Zlatan.

”Ja, jag har det på band”, sa Hundh.

Sa vadå?

Har vadå på band?

Jo, detta.

Det vill säga… ingenting. Och så startade ännu ett sådant där kvällstidningsbråk som egentligen inte fanns. Och man kan förstås diskutera det där med om pressen ska rapportera det som sker eller om pressen ska skapa en egen verklighet som är intressantare att skriva om.

Det fanns väl i och för sig en antydan till irritation de båda emellan, som möjligen grundlades den gången Zlatan snodde en straff från Kim, och som kanske förstärktes när Kim kom singlande genom straffområdet som en kastad dvärg.

Å andra sidan: Jag har inte gillat alla mina arbetskamrater. Somliga har jag gillat men blivit irriterad på någon gång och så har jag börjat gilla dem igen. Vissa tycker man om trots att de irriterar en. 

Kim och Zlatan kanske inte gillar varandra. Men Zlatan hade aldrig sagt det där om ”vänsterback” om inte Hundh hade vilselett honom; påstått att Kim hade sagt något han inte hade sagt (inte vad jag kunde höra i alla fall). 

Men Zlatan borde inte ha gått i den fällan. Gamla Expressen-journalister är som de är. Zlatan trodde kanske att det bara var Aftonbladet han behövde se upp med?

För övrigt kan Kim konsten att göra mål. Inte i klubblaget så mycket kanske, inte som Zlatan. Men i landslaget.

En reaktion på ”Sa han det i media?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.