3 skäl att hyra en webbredaktör

Vill ni få fart på företagsbloggen? Behövs en tydligare strategi för att hitta er målgrupp på sociala medier?

Har ni begränsat med tid och resurser? 

Då är det en bra idé att anlita Stora Ord som er externa webbredaktör.

Att fylla de egna kanalerna med intressant och relevant innehåll är ofta en vardaglig utmaning för många organisationer, särskilt små och medelstora. Och detta oavsett bransch. 

En lösning är att hjälp att ta hjälp av en extern webbredaktör med erfarenhet av contentproduktion. 

Webbredaktörens främsta ansvar att skapa strategier för innehållspublicering, producera innehåll, publicera och analysera. 

Webbredaktören är mångsidig. Hen skriver texter, redigerar bilder och arbetar ofta i olika CMS:er. (Stora Ord kan WordPress som är den vanligaste CMS:en i dag.)

En webbredaktör kan också skriva copy, UX-copy och sökoptimerade texter. Med andra ord är en webbredaktör van att hantera många olika uppgifter samtidigt.

Därför ska du anlita en extern webbredaktör!

Om du inte förser dina egna kanaler med information och relevant innehåll finns det risk att dina eventuella kunder tappar intresset . Det leder till att trafiken till er webbplats minskar. Som er externa webbredaktör kan Stora Ord hjälpa till att hålla dina kanaler relevanta och intressanta för er målgrupp.

Inte övertygad? Här är 3 goda skäl för att anlita en webbredaktör:

1. Med en extern webbredaktör betalar du bara för de timmar er verksamhet behöver och som er kommunikationsstrategi kräver. Inte mer. 

2. Du kan anpassa omfattningen och arbetsuppgifterna efter behov. 

3. Det är bra att anlägga ett utifrånperspektiv på ert innehåll. Här kan en extern webbredaktör bidra med värdefulla idéer och insikter. 

Hör gärna av dig – fyll i formuläret nedan så svarar vi bums!