2-1 med tio man

Mittfältet i Hammarby är briljant: Lolo, Petter, Erkan… eh, okej, då, Haris. Det mittfältet hade förtjänat en riktig skarpskytt längst fram. Det kan verka lite småaktigt att gnälla på Charlie Davies en sån här dag, när han skottade in kvitteringen mot Gefle… men jag har några upp på honom; jag har försvarat honom så många gånger. Felet med Charlie är att han bränner för många givna lägen.

För varje mål han gör måste han ha åtminstone fem lägen. Med ett sådant mittfält i ryggen måste han betala tillbaka lite oftare.

• Var det straff? Fick Petter två varningar? Alltså, jag hängde inte med riktigt på slutet. 

I dag lämning. I morgon konferens. Jag vet inte vad som står på programmet; jag har inte haft tid att bry mig. På torsdag åker jag till Liverpool och Royal Birkdale. Där ska jag spela golf med en kille vars märkliga historia började just där för 10 år sedan. Kan läsas i Golf Digest nr 6.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.