Saker jag funderat på i dag

• Det 11:e avsnittet av Lost, säsong 4, har visats i USA. Det skulle man bra gärna vilja titta på. Synd att det där med fildelning är olagligt. Nu måste jag ju vänta till hösten. Eller nästa vår. Absolut.

• I morgon ska jag spela årets andra golfrunda. Och årets andra runda spelas – precis som den första – på Bro Hof. Irländska turistbyrån sponsrar årets första klubbtävling.

• Min fru och jag skulle gå på Riche förra lördagen. Stoppades av en dörrvakt som sa att bara ”erkända stamgäster” var välkomna. Jag vågar påstå att jag är en av de personer i Stockholm som varit mest på Riche genom tiderna. Jag var stamgäst redan på den tiden då ”Krobbe” stod i baren. (Ja, han som lirade i punkbandet Bitch Boys som senare blev något annat slags band…)

Men det orkar man ju inte säga.

Och, det är klart, det har blivit allt glesare mellan besöken mellan åren…. och inte lär det bli tätare nu.

Fast det bryr sig ju inte vakten om. Inte jag heller faktiskt. Jag kan ju gå på Grodan i stället.

• Bajen har gjort 11 mål i årets allsvenska. AIK 8. Före den senaste omgången hade Bajen gjort 9 och AIK 6. Med tanke på hur mycket det skrevs om Bajens måltorka… hur mycket borde det då inte ha skrivits om AIK:s?

• Visst vore det dumt om jag drog på mig ett par helt nya Callaway-skor i morgon, vore det inte?

• Dörrvakter är verkligen bra korkade. Och de är roliga på ett lite pinsamt sätt när de försöker ge intryck av att vara något annat. Lite grand som han chefen i The Office. Vafan, hade de varit smarta hade de ju inte stått där? 

• Jag kommer ändå att dra på mig ett par nya Callaway-skor i morgon. Stoppar en ny putter i bagen också. En centerskaftad Nike Ignite-mallet. Nu jävlar ska de i.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.