23 419

bloggtoppen1När jag undersökte det här med bloggar så dök det upp en massa märkliga fenomen som jag inte riktigt förstod. Saker som skulle göra bloggaren en tjänst. Typ Bloggtopen, Twingly, Bloggportalen och sådant. 

Jag gick inte på djupet med något. Jag kände lite på deras funktioner, ibland blev jag imponerad, ibland inte, oavsett vilket glömde jag snart bort dem. Det här är ju inte direkt någon proffsblogg. 

Alldeles nyss hittade jag en gammal länk till just Bloggtoppen, som nämns ovan. Jag hade glömt att den fanns och jag hade glömt att jag anslutet mig. Jag vet fortfarande inte riktigt vad den syftar till men jag gick in och hittade mitt konto och… upptäckte att jag låg på plats 23 419. Det finns alltså 23 418 bloggar som är mer lästa än den här.

Jag har funderat en stund på vilken väg jag ska välja. Jag kan aldrig slå mig till ro med att vara där jag är. Jag måste ju gå i någon riktning. Antingen får jag skärpa till mig och försöka klättra. Eller så såsar jag vidare och sjunker ännu mer. Försöker nå botten, how low can you go

Oavsett vilket beslut jag tar så krävs det någon form av disciplin, känner jag. Antingen skriva mer formulerat och regelbundet, eller i ännu större utsträckning avhålla mig från att ha fokus och frekvens.

I morgon bestämmer jag mig.  Eller kanske i övermorgon. Jag vet inte…

En reaktion på ”23 419

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.