Är det något bra på TV i kväll?

Kväll i Dubai. Jag var uppe tidigt. Den här dagen känns som två. På morgonen: Sergio Garcia, Darren Clarke, Justin Rose, Robert Karlsson, Johan Elliot, Göran Zachrisson… Jag har träffat dem alla. Provade nya golfklubbor. Gick en ny golfbana. Åt lunch under en presskonferens. På eftermiddagen: Åkte till hotellet och bytte om för en ökensafari. Åkte runt i öknen med en galen chaufför (glad att jag lever). Åt lamm. Drack vin. Såg en solnedgång. Åt middag i ett tält. Rökte vattenpipa. Åkte vilse med en ännu mer galen chaufför som hade två lägen: Step on it eller Tvärnit. Det är första gången jag tyckt synd om en fyrhjulsdriven jeep…

Men allt det där med öknen var häftigare i Oman för 12 år sedan. Sett det. Gjort det.

Nu kom jag hem till hotellet, efter ett besök på puben och en timmes fotbollsdiskussioner med engelsmän, slog jag på TV:n. Ville se en film. Helst amerikansk. Typ Bourne Identity.

På ettan visade de:

En shejk

 

På tvån var det däremot…

En annan shejk...

Så jag fortsatte till kanal 3. Och hittade:

Två shejker

 

Men man är ju en envis typ. Som inte ger upp. På kanal 4 kände jag att ”nu närmar vi oss Bourne Identity”…

En shejk till

 

På kanal 5 var det lite överraskande:

En halv shejk

 

Nu tänkte jag: Jag gör ett försök till. Sedan släcker jag lampan. Och, ja… så fick det faktiskt bli:

Rik som en shejk

 

Gonatt…

2 reaktioner på ”Är det något bra på TV i kväll?

  1. Killarna på 3:an verkar bekanta. Är inte det B1 och B2 i Dubais motsvarighet till ”Banener i pyjamas”?

    /M

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.