En bilverkstad i Jönköping

JA, ALLTSÅ, jag borde väl skriva något nu. Det är på tiden, liksom. Men jag har varit i Jönköping, och Jönköping är en stad som verkligen kan suga musten ur en. Eller livsglädjen. I år var det värre än någonsin. Jag åkte dit på tisdagen, checkade in på Stora Hotellet och när jag skule hämta bilen igen i parkeringshuset Abisko på onsdagmorgonen var bilen stendöd.

I torsdags skulle jag åka hem så då fick jag ringa efter assistans (Emil på Falck) som kom och startade bilen med en elchock, och sedan körde jag en bil med dött batteri till PA Bilservice som tog 1 700 kronor för att sätta in ett nytt batteri. Just det… jag köpte en liter olja också. Men ändå… 1 700 kronor? För något som tog 5 minuter?

Jävla smålänningar.

Ändå betalade jag utan att säga ett ord för jag var lycklig över att jag skulle kunna lämna den där skitstaden och ta mig hem till Stockholm igen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.