En fridfull jul

Jag lyckades hitta en bra parkeringsplats nära ingången, hade för en gångs skull en lös 5-krona att stoppa i kundvagnslåset och drog i väg in på City Gross med ungarna hängande som övermogna äpplen i stålgallret. 

Under de minuter som detta tog svarade jag på tre telefonsamtal. 

Vi hade lastat fem påsar skumtomtar i vagnen när det fjärde telefonsamtalet kom.

Det var från Posten företagspaket.

”Hej, jag står hemma hos dig nu. Skulle hämta ett paket.”

”Jaha, jag trodde ni skulle ringa innan ni kom?”

”Sådana är inte våra rutiner.”

”Okej, jag kommer på en gång.”

 

Jag ställde vagnen vid kundtjänst, sa ”jag kommer strax tillbaka” och 10 minuter senare  överlämnar jag ett företagspaket till postmannen. Och åkte genast tillbaka till City Gross där jag mot alla odds hittade en ny parkeringsplats och skyndade in för att… 

…upptäcka att kundvagnen med fem påsar skumtomtar var borta. Någon har återbördat den till dess plats ute på parkeringen.

 

Allt var med andra ord precis så som det ska vara ett par dagar före julafton.

 

Låt mig tillönska även dig en riktigt fridfull jul…

2 reaktioner på ”En fridfull jul

  1. Det var ju en skräll att det första du öste ned i kundvagnen var godis! Det var väl målfoto på godiset och chipsen?
    God jul!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.