Bajens nya backar

Jag var ett år för tidig. Eller, bajen var ett år för sena. Vilket du vill. Men nu har Hammarby vaknat. Först en nigeriansk landslagsback. Sedan en moldavisk.

Nu undrar jag bara: Finns det ett land som heter Moldavien? Jag trodde att det bara existerade i Det hemliga vapnet, typ.

Men, jo, det finns. Landet har 4 miljoner invånare. Och när man tänker på hur utbudet av backar är i ett land med nästan 10 miljoner invånare… Mellberg, Hansson och vad de nu heter… då förstår man att man inte ska dra för höga växlar på den här affären. I Sveriges backlinje platsar typ alla som har ett par fotbollsskor och lite träningsvilja.

Man undrar hur det är i Moldavien? Behöver man ens fotbollsskor där?

Men vi låter honom spela. Och så hoppas vi.

Fotnot: Jodå, jag tror faktiskt på det här. Vad skulle jag annars tro på?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.