En låda med kassetter

Hittade en hel banankartong full av minnen, med rötter i sent 1970-tal: Kassettband. De har genomlidit många vintrar på en oisolerad vind, och jag fick en sådan lust att lyssna igenom alla dessa gamla band vars innehåll som en gång betydde så mycket.

Det går ju inte; det skulle ta för lång tid, och jag har inte längre något kassettdäck. Dessutom är innehållet ganska ointressant, ärligt talat. Så jag kastade dem – med några undantag. Jag hittade några gamla bandade intervjuer med bland andra Ulf Lundell, ett samtal som handlade om hans 40-årskris.

Han skulle nog vara jävligt glad om han i dag befann sig i ett skede i livet där hans energi gick åt att bemästra en 40-årskris. Jag med för den delen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.