fbpx

Jag är på omslaget!

”Tänk dig att du hamnar på omslaget till en svensk tidskrift… På vilken tidskrifts omslag skulle du vilja finnas, och vad har du gjort för att hamna där?”

Jag trodde att mejlaren adresserade mig men han ville berätta om ett uppdrag till eleverna på Lillholmsskolan och Bredängsskolan i Stockholm. Denna ganska roliga idé genomförs av Sveriges Tidskrifter och Fantasifabriken. Elever får tillgång till ett brett urval av svenska tidskrifter och ska sedan genomföra uppdraget i Fantasifabrikens verkstad.

Jag trodde som sagt att frågan ställdes till mig och jag började ju genast fundera.

Gör det du också.

1 kommentar

  1. Fru Krösus

    Veckans affärer: Kvinnan som köpte Volvo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.