Så slutar allsvenskan 2009. Kanske…

Någon på Hjobbet mejlade ut en lista där man skulle tippa utgången i varenda match i allsvenskan, samt en sluttabell och en skyttekung.

Jag kom till omgång 24, sedan tappade jag sugen. Då hade jag redan utsett Charlie Davies till skyttekung.

Men ska man tippa med någon slags trovärdighet, så måste man göra det i dag. Så här kommer min tabell.

1. Hammarby

2. Malmö FF

3. Helsingborg

4. Elfsborg

5. IFK Göteborg.

6. Örebro

7. Kalmar FF

8. AIK

9. Djurgården

10. Halmstad

11. Örgryte

12. Brommapojkarna

13. Gefle

14. GAIS

15. Trelleborg

16. Häcken

Jag är inte helt säker på att det verkligen blir så här. Men jag är inte helt säker på att det inte blir så heller. Men jag hoppas jag har rätt. Det skulle glädja mig mycket.

När jag tittade i kaffesumpen alldeles nyss såg jag också följande:

50321

Skyttekung blir Charlie. Årets genombrott: Simon Helg. Förste tränare att få sparken: Stahre. Flest röda kort: Henrik Rydström. Årets målvakt: Ante Covic. Årets dyraste bänk: Djurgården. Årets enda skadefria trupp: Hammarby. Årets Lagerbäck: Tony Gustavsson

4 reaktioner på ”Så slutar allsvenskan 2009. Kanske…

  1. Elfsborg lär vinna. Eller Kalmar igen. De har ju ändå tå Elm-brorsor kvar, även om Viktor (och för all del Ingelsten) blir saknade. Mendez vinner skytteligan. (Men psst. Säg inte till min sambo att jag sa nåt. Han är gnagare. ;P )

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.