Saker man vill göra

 

Vi håller på rätt mycket med huset just nu, eftersom detta undergår en renovering.

Timme efter timme, vecka efter vecka strävar vi efter att komma i ordning…

I går skruvade jag ihop en IKEA-möbel som vi köpte på Blocket. Ett klädskåp. Vilket förorsakade ett lätt kaos i mitt sovrum. Kartonger, verktyg och kläder överallt. Mitt i detta kaos kommer Calle och undrar om vi inte kan åka till golfbanan och gå några hål på korthålsbanan. Instinktivt vill man svara nej. Men jag gjorde inte det. Jag bröt det jag höll på med och åkte. Det blev en underbar timme där vi var i stort sett ensamma på klubben.

Man måste göra så ibland. Saker man vill. Inte bara sådant man måste.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.