Stora Ord – rasar mest i svensk press…

…höll jag på att skriva. Men det här är ju inte press. Det är bara en blogg; ett tidsfördriv drivet av nyfikenhet, leda och en krypande känsla av att världen håller på att springa ifrån mig.

Ibland går jag in på Google som har overkligt många tjänster som jag försökt förstå. En av dem heter Analytics (eller nåt) och där kan man se hur många besökare man haft på sin domän samt varifrån de kommer. Och den senaste månaden har Stora Ord rasat med 30,78 procent.

Eftersom jag brukar ha 10 besökare (bland andra Nicke, Klaus, Chanel, Mary, syrran och en helt främmande varelse som kallar sig Cliff Hanger) så undrar jag vilka det är av er som minskat på antalet besök?

Well?

Äh. Det spelar ju ingen roll. Men man kan ju alltid undra. Det kan man väl?

Det blir väl så när man aldrig skriver.

Jag har haft så mycket den här veckan. Och förra. Möten. Möten. Möten. På Hjemmet jobbar 120 personer och snart har jag haft möten med alla. På våning 1… nästa vecka tar jag våning 2.

Men jag börjar fyllas med en smygande känsla av tillförsikt. Det är skönt när den känslan ersätter det där andra som jag kände innan. Jag vet inte vad det var… besvikelse kanske. Saknad? Men nu känns det som att livet börjar återvända.

Och på måndag är det fest. Då ska jag ta en G&T med Nicke. Och en Carlsberg med Klaus. Och en flaska rött (inte under 350 kronor) med Mårten.

F-n, vad jag ser fram emot det. Men först denna dag – en lunch med min gamla gymnasieklasskompis Sophia som jag inte träffat på … 20 år?

Facebook är fantastiskt. På sitt sätt.

2 reaktioner på ”Stora Ord – rasar mest i svensk press…

 1. Kan ha varit jag som bidragit med i alla fall 15% 🙂
  Vi ses på måndag!

  Coco
  Ps. Det blir inget vin för över 350 kronor

 2. Jag har nog varit några fler procent frånvarande än vanligt på sistone… (lite tvetydigt kanske).

  Första gången jag omnämnts som ”främmande varelse” (så vitt jag vet), ha ha. 🙂

  Kolla in min blogg och ta reda på mer om den främmande varelsen om du vill!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.