24 kilo måste bort

Säga vad man vill om sallad, quinoa och Bran Flakes… men gott är det fan inte.

Hur ska man kunna leva på sådant?

Jag har alltid tyckt att potatis, ris och pasta är godare än själva köttet som jag på något sätt alltid äcklats lite av. Det påminner för mycket om blod, brosk och senor. Saker man inte vill äta. Jag gillar typ lammfärsjärpar eftersom sådana blott vagt påminner mig om döda(de) djur. Och jag åt en röding på Mäster Anders häromdagen som var väldigt fin.

Men man kan ju inte leva på lammfärsjärpar och röding. Så jag känner mig ganska förvirrad inför några veckor – eller månader – av GI-diet.

Allt jag gillar är förbjudet.

Jag vet inte hur jag ska stå ut men jag måste. Det känns som att det är allvar nu.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.