En kväll för ganska länge sedan…

teckning-ttg1

Jag håller på att försöka bringa lite ordning och reda i tillvaron. Både i den fysiska och den digitala. Rensade upp bland gamla papper jag haft liggande på gamla jobbet och hittade en teckning som en företagsam konstnär (?) gjorde av oss en kväll när vi ”jobbade över” på någon krog efter en konferens på Söder. Jag minns inte var vi var. Kvarnen, kanske?

Konstnären jobbade i en kvart innan han erbjöd oss att köpa bilden. På den tiden hann han observera att det mest var VD-Kerstin som pratade. Sälj-Niklas, Marknads-Johan och jag drack öl och höll med om det mesta.

Jag sitter till höger. Lite röd om kinderna som vanligt.

Undrar om Johan fortfarande har mittbena?

Att Niklas fortfarande har en förkärlek för G&T, det vet jag däremot helt säkert…

(När jag högerklickade på bilden så upptäckte jag att det faktiskt var Kvarnen vi var på… Bilden blir större och texten lättare att läsa då)

2 reaktioner på ”En kväll för ganska länge sedan…

  1. Gamla goda minnen och inga grå hår å den tiden, men på måndag är det dags för en GT igen, eller varför inte en afterworkpilsner på fredag vid nya lokalerna?

    Nicke

  2. Han hade väl inte den grå kritan med sig…

    Vadå? Har ni flyttat? Gärna en pilsner på typ Bishops Arms om det nu vill sig med dagis och dyl.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.