Ever fallen in love?

Det händer oftare än du tror att jag fortfarande efter 30 år  lyssnar på Ever fallen in love, och när jag gör det så är det alltid för att jag gillar John Mahers trummor.

Det är lite märkligt att en så begåvad trummis slutar som bilmekaniker i Leverburgh, med folkvagnar som specialitet. Han, som en gång trummade till raderna ”I hate fast cars”

Lämnade in min cykel på service på Cykloteket  i måndags. Inte för att det behövdes utan mest i preventivt syfte, för att den ska vara redo för en regnig höst. Nu rasslar det som fan om växlarna. I morse var jag där igen och samme mekaniker – en sommarvikarie från Halmstad? – sa att det ska låta. Det är helt normalt. Eller snarare oundvikligt.

Jaha? Varför rasslade det inte om växlarna när jag köpte cykeln, då? Om det nu ska rassla…

•••

Fortfarande ingen som vet vem Lars Kepler är?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.