Häftig fredag

Eftersom jag är för trött för att skriva så lånar jag en mall från Kjell Häglunds bloggResidence.se. Bara för att komma i gång:

Gör: Väntar på morgondagen.
Bästa köp: SAAB 9–5, 2,3T. Jag är ingen bilmänniska men för mig som är 1,96 är den oerhört skön att åka i.
Sämsta köp: SAAB 9–5, 2,3T. Som investering är ju inga bilar direkt bra men det här var ju något i hästväg dåligt. I natt drömde jag att den värderades till 73 000 kronor. DEt var nog ingen mardröm.
Hit reser jag helst: Skottland i allmänhet, Turnberry i synnerhet.
Hetast just nu: Linus, vikarierande AD på Golf Digest. Ni ska se nya omslaget.
Här hittar du mig i kväll: Med barnen i TV-soffan, trots att Hjemmet Awards pågår på Astoria. MIn fru är nämligen på Bonnier Sales Awards.

Dagarna denna vecka har jag ägnat åt att slå ihop GD nr 2. Kvällarna åt att först köpa kaniner, sedan snickra ihop en bur åt dem – under stark tidspress. I går kväll kl 21.00 tog virket slut, så jag fick norpa några brädlappar från Calles trädkoja.

I morse firade vi Fanny. Men gladast över kaninerna blev Calle. Han beskrev i eftermiddags sitt tillstånd som ”chockad”: ”Jag har ju velat ha ett husdjur i hela mitt liv… jag kunde liksom inte fatta att det var en kanin… en RIKTIG kanin.”

Nej, jag såg på honom att han inte trodde sina ögon. I dag ringde han från fritis och bad mig hämta honom, för han ville hem till sin kanin. Han satt på golvet, med kaninen i knäet, och klappade den i en timme.

Vänta bara tills jag kommer hem med en Golden… Eller en labrador…

Nåväl. En bra arbetsvecka är över. Jag var värd ett glas Shiraz i kväll. Det gick dock inget vidare ihop med wokad kyckling. Men till grillchipsen funkade det bra.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.