Sömnlös i San Diego

Klockan är 04.45 och jag kan inte sova.

Jag bor i rum 1345 på Sheraton Resort & Spa i Carlsbad och det går inte att klaga på varken rummet eller sängen. Men egentligen är det ju mitt på dagen och old habits die hard. Kollar min post, följer EM och … tja vad ska man göra nu?

Ta ett bad?

Jag flög med Delta Airlines och det var ett av de bättre flygbolagen jag åkt med.

Detta omdöme kan bero på att jag flög business till Atlanta. Eller så kan det bero på att jag flög Ryan Air senast jag reste. Kontrasten blir så slående. Maten På Delta var fantastisk, vinet likaså. Stolarna var enorma och gick att sova i, liggande. Bra utbud av filmer. Flygvärdinnorna var trevliga. Och medresenärerna civiliserade.

Delta – Ryan Air: 9–0

I dag ska jag spela Writers Cup på Grand Golf Club i Grand Del Mar. Senare på kvällen är det VIP-party inför US Open som spelas på Torrey Pines här i närheten. Bussen hem går 23.00. Jag kommer nog att vara ganska trött då.

Den som ändå kunde sova.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.