Åh, vilket party

Jag var i går kväll på en fest som slår det mesta.

I trakterna av San Diego finns ett område som heter Del Mar, i närheten av Rancho Santa Fe. Någon påstod att det är USA:s, rent av världens, mest exklusiva bostadsområde. Bill Gates har ett hus här liksom Janet Jackson och Phil Mickelson. Det nämndes fler namn men jag kommer inte ihåg alla.

TaylorMade Adidas, som arrangerade denna VIP-fest inför US Open som startar på torsdag, hade hyrt en villa av en man som hade tre bilar stående på gården: En Rolls, en Bentley och så en sportbil av något slag.

Den här villan påminde mest om ett hotellområde: Här fanns flera poolområden (med vattenfall), tennisbana, en massa barer och uthus ( i brist på bättre ord) – ett antal byggnader vars enda funktion var att man skulle kunna sitta och ha det skönt med en drink i näven.

Det var nog det mest påkostade och lyxiga hem jag varit inne i. Sedan berättade någon att han inte bodde där – stället som TaylorMade hade hyrt för att bjuda in 500 personer var bara en poolvilla. Bostadshuset låg hundra meter ovanför.

Fullt med kändisar var det: Mike Weir, Justin Rose, Retief Goosen, Sergio Garcia.

Halvnakna flickor var det också gott om. De dök i en pool om de fick 50 dollar. I poolen låg 99 numrerade golfbollar. Vad man skulle ha dessa bollar till vet jag inte.

Men Nick ”skaffade” sig i alla fall en.

Nick och jag spelade match i går, på The Grand, en golfklubb i samma område. (Och jag har varit inne i en del klubbhus genom åren men det är inte många som slår det här. Klubbhuset på The Grand kan man bygga 36 golfhål för i Sverige.)

Vi spelade mot Sean på Todays Golfer och Sven på GolfMagazine och var tre ner efter sex hål.

Med fyra hål att gå var vi tre upp.

Det slutade all square, sedan jag hårfint missat en fyrametersputt för delning av sista hålet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.