Vaken. Väldigt vaken.

Jag vaknade och klockans siffror lyste röda i mörkret: 04.20.

Fan. Det är två och en halv timme till frukosten öppnar. Jag är trött men jag kan inte sova. Jag skulle ta en liten tupplur i går kväll, innan vi skulle åka till ett mikrobryggeri och äta midag. Jag vaknade i tid men så tänkte jag: ”Bara ett par minuter till… jsg sluter ögonen i ett par minuter till…”

Jag vaknade förstås vid midnatt. Så jag har sovit åtta timmar. Men fel åtta timmar. Ett tag lekte jag med tanken på att gå ned till den 24-timmarsöppna gymmet. Men det verkar jobbigt. Jag har kollat e-posten. Läst nyheterna. Skrivit dessa rader. Talat med frun. Tittat på bilder från skolavslutningen. Tittat på de nya Orvesto-siffrorna. Och där vaknade man till lite. Vilket ras! Vad är det som håller på att hända med våra älskade tidningar? Jag vet inte riktigt när siffrorna blir officiella så jag nöjer mig så.

• Det blir en hyfsad treboll i morgon – Tiger, Phil och Adam Scott. Jag tror att jag ska gå med dem. Undrar om jag blir ensam?

• Jag såg lite av matchen i går, i The Players Lounge på TaylorMades fabrik i Carlsbad, medan jag käkade lunch. Jag måste ha gått precis innan Zlatan sköt. Tänk vad ett skott kan förlåta mycket… Lagerbäck ska vara förbannat glad att han har Zlatan i laget, för utan honom så hade Sverige-Grekland kunnat bli en ny Sverige-Turkiet (den tråkigaste matchen genom tiderna…). I alla fall att döma av det jag såg.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.