Den gamla trädkojan

JAG GAMBLAR LITE nu gentemot mina barn. När vi skulle kapa toppen på eken på tomtgränsen byggde jag en ställning jag kunde stå på när jag skulle såga. Den användes som grund till en gräsligt ful trädkoja. Barnen har älskat den. Inte jag.

Den gamla favoriten.

Jag har lobbat för att vi ska bygga en ny, en snyggare, roligare och säkrare trädkoja. Till slut gick ungarna med på det. Så hela dagen i går snickrade vi (nåja jag…) på den nya trädkojan. Men innan vi rev den gamla tog vi en bild på den. Snart kommer en bild på den nya trädkojan. Hoppas jag. Man vet aldrig. Därav ordvalet i inledningen: Gamblar. Jag är inte så bra på det här med att snickra och bygga. Jag byggde ett vedskjul i våras som inte fick godkänt av famljens nyckfulle estet. Så den revs och används nu som grund till den nya trädkojan.

Men om den inte blir bättre än den gamla… då ligger jag risigt till. Min trovärdighet som pappa står på spel.

√ 1–1 mot Halmstad. Med en ”riktig” vänsterback hade Halmstad aldrig gjort 1–0. Sosseh gick ju på Kujovic från utsidan; han närmade sig honom från hörnstolpen och lämnade första stolpen fri. Men vad kan man begära? Dock: Marcus Törnstrand får gärna stanna kvar i A-truppen. Han såg inte direkt bortkommen ut (men nu var det å andra sidan ”bara” Halmstad vi mötte…) Men – han kan lika gärna skaffa sig rutin den här säsongen, som nästa. Kalmar verkar ju glida ifrån och vi hänger inte med. Och vi börjar närma oss den punkt då man får inse att säsongen är förlorad. Och då kan ju Törnstrand lira och lära inför kommande säsong.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.